Plovna Oprema

Plovna oprema Čabar Plast obuhvata širok spektar proizvoda dizajniranih da unaprede vaše iskustvo na vodi, uključujući plutajuće molove, marine, pristajne dokove, plastične čamce, pontone za splavove, katamarane za splavove i burad za splavove. Svi naši proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, pružajući dugotrajnost, sigurnost i otpornost na različite vremenske uslove.

Plutajući molovi i marine – pristajni dokovi

Naši plutajući molovi i marine su sastavljeni od segmenata koji se lako povezuju u celinu, koristeći čelične ili galvanizovane elemente. Ova modularna konstrukcija omogućava lako prilagođavanje rasporeda prema vašim potrebama, bilo da je reč o proširenju ili rekonfiguraciji vašeg pristajnog prostora.

Plastični čamci

 

Istražite našu paletu plastičnih čamaca, dizajniranih za različite namene, od ribolova i rekreacije, do komercijalne upotrebe. Naši čamci su izrađeni od HDPE materijala, garantujući izdržljivost, stabilnost i lako održavanje.

Pogledaj više

Pontoni za splavove

 

Naši pontoni predstavljaju osnovu za izgradnju stabilnih i dugovečnih splavova. Dostupni su u različitim dimenzijama i bojama, pružajući fleksibilnost i prilagodljivost za sve vaše projekte na vodi.

Pogledaj više

Katamarani za splavove

 

Naši katamarani su dizajnirani da pruže dodatnu stabilnost i prostor za vaše splavove. Sa dva paralelna trupa, oni obezbeđuju sigurnu i udobnu plovidbu, čineći ih idealnim za rekreacione i turističke aktivnosti na vodi.

Pogledaj više

Burad za splavove

 

Ponuda buradi za splavove obuhvata proizvode visoke gustine PEHD materijala, koji su otporni na UV zračenje, ekstremne temperature i mehanička oštećenja. Naša burad su laka za instalaciju i transport, čineći ih savršenim izborom za izgradnju ekološki prihvatljivih i održivih splavova.

Pogledaj više

Otkrijte Čabar Plast plovnu opremu i unapredite vaše iskustvo na vodi sa proizvodima koji odgovaraju savremenim standardima kvaliteta, bezbednosti i ekološke održivosti.

Posetite naše stranice za detaljnije informacije o svakom proizvodu i pronađite idealno rešenje za vaše potrebe na vodi.