Plastični pontoni koje mi proizvodimo od PEHD su stabilni i sigurni objekti na vodi. Odlikuje ih da su laki za transport, lako se postavljaju i instaliraju, mogu da nose terete velikog raspona nosivosti. Mogu se koristiti bez bojazni na uticaj na okolinu jer zadovoljavaju sve ekološke uslove. Dugotrajni su, neuništivi i nepotopivi jer se dele na komore koje po potrebi mogu biti i ispunjene penoplastima. Njihova primena je višestruka i koriste se u razne svrhe.

Plutajući plastični pontoni se koriste:

  • za vez plovila
  • za kretanje osoba
  • kao splavovi za prevoz putnika i tereta na manjim vodenim površinama
  • platforme na vodi za kupanje i sunčanje
  • osnova za splav za kuće na vodi
  • skela za prelaz reka
  • za ribnjake

Plastični pontoni su  namijenjeni za vez plovila u marinama, pristaništima, lukama, na rekama i jezerima. Takođe mogu se koristiti u morima jer ih slana voda ne može oštetiti. Koriste za lakši prilaz i ulaz ili izlaz kupača na moru, kao platforme i izdvojeni objekti na površinama mora ili jezera. Na gornju stranu se mogu postavljati različiti materijali u odnosu na vaše potrebe i svrhu u koju se pontoni koriste. Mogu se povezivati međusobno u celine za splavove koji mogu da služe kao terase restorana na vodi, kafića, barova, noćnih klubova …
Mogu da se koriste za ribnjake i na stajaćim i tekućim vodama, plastični pontoni će nositi i održavati na površini metalne kaveze u kojima se može uzgajati riba.

 

Plastična burad osnova za splav na vodi


 

Osim u komercijalne svrhe mogu se koristiti kao zamena za metalnu burad, plastični pontoni kao plastična burad i osnova za kuće na vodi. Jeftino  sigurno i dugotrajno rešenje za vašu oazu mira na vodi. Napravite pauzu i pobegnite iz gradske gužve, imajte svoje mesto u prirodnom okruženju. Napravite splav po svojoj želji i potrebi.

Plastični pontoni, bez obzira u koju svrhu ih koristite su idealni kao dugotrajni, kvalitetni, nepotopivi i jeftiniji od svih drugih vrsta slične namene.