Plastične kace za vodu, kominu, voće i povrće

Jedan od proizvoda koji je poslednjih godina posato nezamenjiv u domaćinstvu, industriji ili poljoprivredi su plastične kace. Proizvode se različitih zapremina, sa ili bez poklopca koji se može skidati. Plastične kace za vodu, kominu, voće i povrće su po tipu vertikalni otvoreni plastični rezervoari.

Materijal od koga se prave je otporan na sunčevo zračenje, a postojan je i na niskim i visokim temperaturama od minus 30 stepeni Celzijusa do preko 60 stepeni.

Ako dodamo i sledeće osobine kao što su da ne primaju mirise i ukuse supstanci koje se čuvaju u njima, što znači da ih i ne odaju, čini ovaj proizvod kao polivalentan za primenu kod skladištenja vode, kao kace za vodu bilo da je u pitanju pijaća ili tehnička voda.

 

Kace za kominu, čuvanje kljuka, fermentaciju voća i povrća

Zbog svih osobina koje poseduju, plastične kace su neuništive, a na tržištu su se prvo pojavile kao zamena za stare drvene kace za kominu ili kljuka kako se negde zove fermentacija voća. Nakon svih prednosti u odnosu na drvene kace, plastične kace za kominu koriste se i za fermentaciju povrća, recimo kao kace za kiseli kupus. Tako da in možete koristititokom cele godine jer mogu da se koriste sezonski prvo kao kace za kominu, a zatim kao kace za kiseli kupus. U toku zime možete u njima držati sve svrste praškastih i zrnastih materija (stočna hrana). Kao kace za vodu možete da ih koristite po potrebi sele godine.

Plastične kace postavljati na ravnu podlogu, mogu da stoje na ravnom površinama, nemojte ništa poturati ispod nih, jer nema potrebe.

Lagane su za prenošenje, a zbog otpornosti na sve atmosferske uticaje mogu se držati u svim vremenskim uslovima i tamo gde vama odgovara.

Osobine plastičnih kaca

  • mala masa – lagane za manipulaciju
  • dugotrajne – praktično neuništive (rok trajanja minimum 50 godina)
  • otporne na sve hemijske uticaje
  • ne zavise od vremenskih prilika (ni Sunce ni maraz ne mogu im ništa)
  • održavaju se pranjem samo vodom

Potražnja plastičnih kaca se značajno povećala zadnjih godina. Potrebe kupca su proširile Čabar Plast ponudu plastičnih kaca.
Izrađujemo plastične kace različitih oblika: četvrtaste, ovalne i valjkaste plastične kace i sve to u zavisnosti od potrebe kupca.

Prilagođavajući se zahtevima naših potrošača proširili smo našu ponudu: Plastične kace za vino sa plivajućim poklopcem, plasticne kace za rakiju, plastične kace za dzibru, plastične kace za osoku, kace za vodu, plastične kace za dunju, plasticne kace za kajsiju, plasticne kace za grožđe i što je jako bitno na sve naše plastičn ekace moguće je nadograditi nastavke koje Vam aodgovaraju, zato nas pozovite i na vreme se informišite zašto je Čabar Plast najjeftiniji proizvođač plastičnih kaca u Srbiji i regionu.

Dimenzije i zapremine plastične kace

Na PLASTIČNE KACE je moguće ugraditi sve vrste standardnih i nestandardnih priključaka, razne nivokaze, slavine,a kace se mogu isporučivati sa poklopcem ili bez njega.

U tabeli su navedene zapremine standardne izrade od 500 do 5000 litara, ali po potrebi kupaca mogu se napraviti kace i manjih i većih zapremina.

 

Zapremina(l)

250

500

1000

1500

2000

3000

4000

Prečnik D

600 800 1000 1200 1320 1600 1600

Visina H

900 1000 1300 1350 1500 1500 2000